Kärringeryd Open.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
I lördags var det Kärringeryd open i beachvolleyboll. Det är en familj i kärringaryd som har byggt en egen volleybollplan och nu var det nionde året i rad som de höll i en turnering. Väldigt lättsam tävling och inte många regler. Den enda regeln var väl egentligen att det vara tvunget att vara minst en tjej på planen hela tiden, därav blev Elin och jag medbjudna. I pepsifinten var det jag, Elin, Pelle, Danne, Bulan, Erik A och Gustav. Vi vann inte många matcher men det var jättekul ändå. Efter så följde vi med damlaget hem till Lina och fixade till oss innan vi åkte tillbaka och grillade och festade vidare. Senare åkte vi in till Malin och värmde upp dansmovesen innan vi slog klackarna i taket på Statt. En hur härlig lördag som helst! Det enda negativa var väl att jag fick tusen miljoners myggbett och en bonnabränna efter vårt laglinne...
kommentera

Mest av allt saknar jag har du fick mig att skratta.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
20 juli, pappas födelsedag.
Började morgonen hemma hos Erik med pannkaksfrukost med nutella och bär. Riktig söndagsfrukost, precis som det ska vara på sommarlovet. Sen körde vi och hämtade Elin i stan innan jag lämnade av Erik på sommarstugan. När vi kom hem så kom även Anders med familj. Vi gick ner till graven och planterade om och hälsade på pappa, åt mat och fikade, lekte i lekparken och ritade. En härlig dag hemma på skatvägen. 
   Nu ska jag ta tag i plugget, göra en ordenligt planering och börja så att jag kommer igång med plugget så att jag den första september kan vara säker på att jag klarar tentan!
kommentera

Sena sommarkvällar.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Nu har jag varit hemma i Sverige i lite mer än tre veckor, och också jobbat i tre veckor. Jobbar ganska mycket om dagarna men jag försöker ändå göra något om kvällarna så att dagarna inte bara består av post och brevlådor. I torsdags tillexempel så bestämde e och jag oss för att ta elcyklen och cykla ut till en liten sjö i spandelstorp och ta ett kvällsdopp. Jättehärligt! Det var verkligen en sådan sommarkväll som vi tog vara på, på bästa sätt! 
kommentera

Vill du ha en manick? jag har 100.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
 
Nu har jag varit hemma i två och en halv vecka och gud vad tiden har sprunigt iväg. Jag har mestadels jobbat men i helgen kom Anna och Alex på besök. På fredagen jobbade jag på hasslöfestivalen, stod i insläppet så när Ann, Alex och Erik kom på besök lyckades jag smyga in dem så de fick se Timbuktu.
  Dagen efter började vi dagen med frallfrukost och sedan åkte vi ut till Jordö och åkte vattenskoter. Vädret var inte det bästa men det var jättekul att åka iaf. Sen åkte vi hem och grillade och fixade oss. Tanken var att vi skulle in till hasslöfestivalen på kvällen men himlen öppnade sig så vi satt hemma på altanen istället och hade trevligt. 
   På söndagen steg vi upp tidigt, jag cyklade till affären och handlade och sen gjorde jag scones till alla. Supermysig frukost! Sen hade vi en riktig slappsöndag, tittade på film, spelade kort och åt pizza.
 
Var så himla skönt att få träffa Anna igen, allting kändes som vanligt igen. Samtidigt som det är så härligt att vara hemma igen så längtar jag lite tillbaka till skolan, till plugget och till vardagarna på biblioteket. Så idag ska jag sätta mig och göra upp ett pluggschema och kanske till och med börja plugga!
 
kommentera

first year of medschool: check.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Ett helt läsår har passerat mellan bilderna ovan. Bilden ovanär från första dagen på termin ett och bilden nedan är från sista dagen på termin två. Så mycket som har hänt och förändrats under denna tid. Så mycket som jag har klarat av och som har fått mig att växa! 
   Jag har under detta året klarat av så många kurser. Tyvärr har jag omtenta i histologi i september så jag måste plugga under sommarlovet med. Ibland slår det mig och då blir jag missnöjd över det, men sen tänker jag att ha en enda tenta under sommaren, det är fasiken bra gjort! Så jag väljer att vara nöjd med mina studier under detta året. Jag har kämpat på bra och jag har lärt mig att jag kan klara saker bara jag vill. Det är verkligen något som jag ska ta med mig till nästa år. Tänk att om bara några få månader så går jag i tvåan!!
 
 
kommentera