Jag är på väg!.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Idag är mycket bra dag! Jag har jobbat min sista dag på posten. Det var såklart tråkigt att sluta för jag har verkligen trivts där men det är ändå skönt för detta betyder att jag är ett steg närmare att börja plugga i polen igen. Och inte nog med det. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan och hämtade nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Eller alltså jag ska ju bo med Kami men det är ändå den första lägenheten som jag bor i och kan kalla min. Innan har jag bara bott hemma i mitt gamla flickrum, hos Emil i hans lägenhet och i ett studentrum, men nu ska jag alltså bo i en riktig lägenhet som jag kommer stå som ägare på. Det känns hur bra som helst. Längtar tills på tisdag då mamma och jag åker till Polen och besöker lägenheten för första gången!
kommentera

-.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
 
 
 
 
kommentera

keeping myself busy.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
I måndags flyttade Emil till Norrköping vilket var tufft. Vi har ju haft långdistans innan men då var det jag som flyttade ifrån honom, han var ju kvar här så det här är helt nytt. Det är fortfarande ovant och för att jag inte ska tänka på att han inte är lika nära mig längre så har jag sett till att vara fullbokad hela veckan! Jag har jobbat måndag till fredag, lite längre dagar än vanligt eftersom jag haft en ny med mig som ska öva för att sedan ta över efter mig när jag slutar nästa fredag. I måndags efter jobbet kom Johanna hit så cyklade vi en runda och åt mat och bara pratade. Sent i säng och sen tidigt upp till jobbet. I tisdags efter jobbet gick jag på stan en runda och sen mötte jag upp Elin och Moa för att äta/fika på Gelato i stan. Det var en fin kväll. Man märkte att sommaren börjar närma sitt slut men under en filt blev det en härlig kväll. I onsdags lagade mamma och jag mat och sen kom Erika och Catta på besök så tittade vi på idol tillsammans. I torsdags efter jobbet följde jag med Martin hem så hade vi tacomys och jag fick se hans lägenhet. Fredagen var helt klart den bästa dagen denna veckan. Efter jobbet så satte jag mig direkt i bilen och körde upp till Kalmar för att hämta med mig Kamilla hem! Vi möttes på giraffens parkering och sen åkte vi, tillsammans med Viyan och hennes pojkvän till Ikea för att äta köttbullar då det var köttbullarnas dag. Sen åkte vi hem och in till glassiären där vi mötte upp Elin. Efter megaglassen gick vi hem till Elin och mös innan vi åkte hem och låg och småpratade in på småtimmarna. Igår vaknade vi tidigt och åkte in till stan där vi hämtade upp Signe. Hon var hur söt som helst! Vi åt glass och gick en runda på stan och köpte glittertattos och målarblock i leksaksaffären. Sedan lämnade jag av Kami på stationen. Det var så underbart skönt att vara nära henne igen, känner mig så hel tillsammans med henne och ser verkligen fram emot att vara sambos med henne på heltid igen om en månad! På lördagskvällen kom Mia, Elin, Erika och Catta hit så hade vi kräftskiva. Mums! Idag steg Elin och jag upp tidigt och körde till Torsås för att vara sminkmodeller för Carina. De sminkade halva ansiktet klassiskt och halva extremt och sedan sprayade de även på tattos. Efter det åkte vi vidare in till Anders på kalas och nu är jag hemma med mamma och tittar på Pretty women. 
 
Det har varit en underbar vecka, men nu när jag sitter här själv (mamma har somnat i soffan) så märker jag hur mycket jag saknar min kärlek. Det känns så underligt att vi nu bara kommer träffas ca 1 (förhoppningsvis 2) gång i månaden. Jag ska verkligen se till att plugga nu, verkligen råplugga, så att när jag träffar Emil så kan vi umgås och ta vara på den lilla tiden vi har tillsammans. Och om jag saknar honom för mycket får jag väl bara göra som jag gjort hela denna veckan, hålla mig sysselsatt!
 
 
 
kommentera

Jag är ingen soldat.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Igår spenderade jag ännu en sommarnatt med härliga vänner och med en ljuvlig mängd alkohol i kroppen. Sommaren börjar snart närma sig sitt slut vilket ger mig lite ångest, de människor jag vant mig vid att ha vid min sida flyttar iväg för att börja skolan efter sommarlovet. Själv blir jag kvar en månad innan det är dags för mig att lätta vingarna och flyga över till mitt andra hemland. Det jobbigaste med allt är att jag endast har 7 dagar kvar med min kärlek, 7 dagar! men ska försöka att inte gå under och istället göra det bästa av allt!
 
Idag har jag inte gjort många knop, har för det mesta drömt mig bort till min och K´s lägenhet. Vi vet ju inte exakt hur den ser ut eftersom det är brist på bilder på den, men ett litet hum har vi så lite kan man ändå tänka på hur man vill fixa den. Har hela ipaden full med idéer nu. De flesta idéer jag fått kräver dock att vi bygger om hela lägenheten...
 
 
 
 
 
 
kommentera

..


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Sommarminnerna, de som inte fastnar på kort fastnar i hjärtat!
kommentera