High on life.


1 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Jag kan andas igen för idag har jag fått mitt resultat från embryon, JAG KLARADE DEN! Efter en månads slit med embryoplugg, två failade tentor så klarade jag den äntligen på sista resiten!
   Resultaten skulle komma upp klockan tre och idag hade jag bara anatomilektion mellan kvart i ett och kvart i tre, så jag tänkte kolla upp mitt resultat ensam efter lektionen. När anatomin börjar kommer Dr Wojcik in och frågar alla i klassen hur skönt det är att embryon är över, sen vänder han sig till mig och säger: It´s positive that embryo is over, it is very positive. Jag fattar ingenting men alla andra säger att han hintar att jag har klarat det. W brukar kolla upp min klass resultat och ha koll på oss, precis som att vi är hans barn som han beskyddar, så jag ville tro att han hintade att jag hade klarat mig men när jag skrev tentan så kändes det inte alls bra så jag vågade inte tro på det. När lektionen sedan är över så springer jag upp för att kolla på anslagstavlan för att kolla mitt resultat och när jag ser det blir jag så glad att jag hoppar och skriker av glädje. Då kommer Dr Wojcik fram och säger: I told you so 2hours ago.
   Jag har svävat på moln ända sedan jag kollade upp mitt resultat! känns som enorm tyngd har släppts från mina axlar. Jag trodde verkligen inte jag skulle klara det och att jag skulle få ta med denna kursen till tvåan, och all den ångest jag haft över det är äntligen borta. En månads slit lönade sig till slut. Firade efter tentan med att följa med tjejerna till Baltycka. Unnade mig ett par skor och en rosa skinnryggsäck, tyckte att jag var värd det och med de polska priserna så tyckte plånboken det med. 
 
Nu har jag fått smaka på hur det är att ha omtenta och jag kan säga att jag vill verkligen inte ha det igen. Så nu ska jag kämpa järnet med anatomin och histon så att jag klarar sluttentorna i det på första försöket. På onsdag åker jag hem på påsklov i 11dagar och då har jag verkligen chans att ta igen det jag har missat pga embryon så det ska jag se till att göra. Den ångesten jag har kännt de senaste veckorna vill jag aldrig känna igen! Så nu ska jag lägga mig för imorgon väntar stadsbibblan klockan åtta innan jag ska fira det bästa resultatet med att svira om till 20-talskläder och gå på Great Gatsby-sittningen.
 
Dobranoc 
- H
kommentera