Mor är kärlek; hon är värme.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Det har varit så himla mycket tentaplugg nu så det känns som det var en evighet sen jag ens hann andas. Tyvärr fick jag omtenta i embryon så jag förlängde min tentaperiod med två veckor, men nu ska jag klara det så efter nästa torsdag ska den vara över! 
 
I helgen så hade Elinor och Sondre födelsedagsfest så då var vi hemma hos dem och firade dem. En himla rolig kväll med norskt quiz, lärarcharader och massa härliga ettor. En kväll som vi avslutade på ett tomt dansgolv i Sopot. Dagen efter bjöd Annas föräldrar på middag, så himla mysigt att få träffa dem och få veta massa barndomsgrejor om A! sen på kvällen blev det förfest hos Siri och Gabi för att sedan fortsätta kvällen på Ego i Sopot. Det kändes som om hela skolan var ute och det var verkliegen en helt underbar kväll!
   Helgen var inte bara fylld med fest utan på söndageftermiddagen hämtade jag upp min mamma på flygplatsen. Så himla mysigt att få ha henne här helt för mig själv! Vi har kollat på lägenheter, gått runt i stan, tagit tåget till Gdynia för att shoppa på Riviera och bara myst. Jag behövde verkligen få tid tillsammans med min mammi och bara kunna släppa allt och njuta tillsammans med henne. Hon får en att må bra på ett sätt som ingen annan kan. Längtar redan tills om en månad då påsklovet börjar och jag får en hel vecka hemma i Sverige!
kommentera

här är jag med allt det andra.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
fick en gullig lapp av Julia i bibblan förra veckan
 
Ännu en vecka full med tentaplugg har flugit förbi. Denna veckan var det histologi, förra veckan anatomi. Igår gjorde jag den praktiska delen och den gick bra, jag fick en fyra som jag är väldigt nöjd med. Teorin gjorde jag idag och den kändes dock inte lika bra. Men håller tummarna för att det gick bättre än väntat! Nu är det bara final i embryon kvar på torsdag sen är denna tentaperiod över. 
 
Idag efter tentan har jag unnat mig en fri eftermiddag. När jag kom hem så öppnade jag fönstret, drog fram fotöljen och satte mig i bikini och solade ett par timmar. Efter det lagade jag fajitas till mig själv, mycket gott! Har börjat laga mycket mat hemma nu och ska fortsätta med det för jag tycker bara det blir roligare och roligare. Nu ikväll har jag skrivit upp allt plugg inför nästa vecka och gjort en planering för hur jag ska klara embryologi final. Efter dagens tenta och vilopaus så är jag faktiskt väldigt taggad på plugget igen. Ska göra mitt bästa för att det här ska bli en bra vårtermin!
 
Förra lördagen när jag satt på bibblan ringe Anders och frågade om jag hade tid att ses för han och Lottis var i Gdynia, var så himla skönt att träffa någon hemifrån. Varje gång det är tentaperiod så behöver jag familjen ännu mer, så att träffa honom satt som en smäck! Och nästa söndag kommer mamma hit! Så nu ska jag plugga så mycket embryo jag kan så att jag inte behöver göra en omtenta och bara kan njuta av mammis sällskap när hon är här!
 
Love . H
kommentera