Jag klarade mikron!!!.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Tänkte bara kika in lite snabbt och berätta att nu kom resultaten upp för tentan som jag skrev i fredags och jag klarade den! Är så himla glad just nu! Vår så värt att åka hem och plugga hemma några dagar för att få energi att kämpa för denna. Nu är det bara en tenta kvar sen får jag med komma hem på sommarlov, ska bli så himla härligt!
 
12 av 13 tentor skrivna på två månader, kom igen nu Hanna bara två dagar kvar!
kommentera

Glad midsommar.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Just nu önskar jag att jag var hemma i Sverige tillsammans med mina närmsta och firade midsommar, istället är jag kvar i Polen med tentaångest. Jag skrev en tenta i förmiddags som jag hoppas att jag klarade, resultaten kommer på tisdag så det kommer bli en lång väntan tills dess. Efter tentan var vi några tjejer som gick och åt så vi fick en liten midsommar-lunch i alla fall. Nu sitter jag själv hemma i lägenheten igen och ska komma igång med biokemin. Det enda positiva med biokemitentan på torsdag är att när den är skriven får jag med åka hem på sommarlov!! längtar så jag håller på att spricka!
kommentera

börjar se slutet nu.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
en pluggpaus i parisehjulet
 
Det är så mycket som händer just nu så har inte riktigt haft tid att titta in här. Men sen jag skrev senast så har jag hunnit med två tentor och har bara två tentor kvar innan jag får gå på sommarlov. Förra veckan skrev jag sluttenta i physiologi på måndagen och sedan i immunologi på fredagen. Jag var några poäng ifrån att klara physion så den får jag skriva igen i september, men immunon klarade jag. 
   E har gått på sommarlov så han har åkt hem till sverige, och att vara själv här var inte min grej så jag åkte hem och har plugat hemma nästan en vecka nu, så himla härligt med ny energi! 
   Idag pluggar jag mikro inför morgondagens tenta, hoppas på att lära mig det sista som krävs så att jag kan bocka av det ämnet innan sommaren. I polen firar man inte midsommar så när ni andra dansar kring midsommarstången imorgon så skriver jag tenta. Och när jag är klar med den är det bara att sätta sig med nästa, men det är iaf den sista sen får jag med komma hem på sommarlov!!!
kommentera

Håller min otur på att vända.


1 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Igår hade jag veckans tenta. Det var i simulated patients som bestod av först en teoretisk del och sen en praktisk del. Den gick hur bra som helst och jag fick en 5a i slutbetyg. 
   Efter tentan hade jag dock ingen energi som kom back lite i min pluggplan men idag har det gått bättre så förhoppningsvis hinner jag ikapp och lär mig så bra att jag klarar nästa tenta lika bra!
kommentera