I think I'm falling.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
    
 
En vecka kvar tills praktiska tentan i histon. Dagen efter får jag förhoppningsvis skriva den teoretiska delen. Sen är det sommarlov. En vecka kvar av tentaplugg. Kämpa Hanna, you can do it!
kommentera

För jag klarade det!.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
fick ett nytt block av finaste Anna
 
Denna veckan har varit helt magisk! Började den full med ångest över kommande tentor, gjorde den praktiska delen i anatomin på tisdagen och var helt såker på att jag skulle ha failat den och därmed inte gå vidare till den skriftliga delen. MEN JAG KLARADE DEN! Och sen dagen efter var det dags för den skriftliga tentan. Jag har nog aldrig varit så lugn när jag skrivit en tenta här, kände ingen stress alls och kunde verkligen hålla fokus. Och efter några timmar när resultatet kom visade det sig att jag gjort rätt. JAG KLARADE DEN SKRIFTLIGA DELEN MED! Det känns verkligen hur bra som helst! Jag har levt på lyckorus och stolthet hela veckan. 
 
så nu ska jag ta de här bra känslorna och tagga om med histon och se till att klara även de tentorna på första försöket. Om jag gör det får jag tre månaders sommarlov utan något som helst plugg. Kämpa kämpa Hanna! 
kommentera

Vad vet dem som aldrig vågat något någon gång.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
 
Idag hade jag min sista lektion för första året på läkarlinjen, känns helt sjukt! Inga lektioner kvar men ändå fem tentor innan jag får gå på sommarlov. kämpa kämpa in i det sista!
kommentera