cirkus cirkus cirkus.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
I söndags tog elin och jag med Signe på cirkus. Hon var hur glad som helst och hennes lycka smittade av sig. Jag blir fortfarande glad när jag tänker på hennes leende. Innan cirkusen fick hon en ansiktsmålning som en katt, vi red ponnys och köpte popcorn och ett lysande svärd. Signe var helt i extas under första akten och det var så härligt att se. I pausen åt vi korv, mös och Signe lurade till sig sockervadd och ett gosedjurselefant av sina fastrar. I andra akten satt Signe i mitt knä och hon kunde inte sitta still så roligt hade hon. Det är underbart hur ett barns lycka kan få en att bli så varm inombords. Signe är verkligen mitt lyckorus just nu och jag längtar ihjäl mig tills jag får träffa henne näst. Som tur är har mamma bokat att vi ska vara barnvakt till henne i helgen och så ska hon sova här. Min gullunge är den bästa!
kommentera

Seven dreams til friday.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Fredag igen oh vilken händelserik vecka det har varit. förra fredagen fyllde mamma år så då firade familjen henne med grillning och mys. helgen flög förbi med shopping, hotellfrukost med en saknad vän, gymnastikuppvisning med abbatema och middag i lyckeby. Förlängde sedan helgen och var ledig i måndags vilket var jätteskönt. Då tog jag en tripp till stan och gjorde mina naglar, tog bort min tatuering för andra gången, sprang blodomloppen (milen på min hittils bästa tid) och sen fikade jag och mamma hemma hos bror. 
   på tisdagen var jag tillbaka på jobbet oh sen tränade jag cobrafit med elin och tess för att avsluta kvällen med mys med dem och annie. onsdagen blev också jobb och sen åkte elin och jag in till stan en snabbis för att leta upp de sista födelsedagspresenterna till oss själva. på torsdagen jobbade jag och sen åkte jag hem och fixade mig snabbt innan hela släkten kom hit för att fira mig och E på födelsedagen. fick hur mycket fint som helst, är verkligen hur nöjd som helst med mina presenter i år! 
   idag har jag återigen jobbat och sen direkt efter jobbet har jag hjälpt till på cirkusen i stan. Bror och Signe kom och rockade rockring med mig för att sedan titta på cirkusen. som tack för hjälpen fick jag tre biljetter till söndagens visning då jag och elin ska ta med signe så hon får se igen. nu ikväll har jag lagat mat och myst till de senaste avsnitten av greys tillsammans med Elin och Erika. 
kommentera

just work it out.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Idag har varit en dag full av träning. började dagen med att stiga upp och äta frukost hos emil. sen gick jag in till stan och hämtade min cykel och mötte upp elin, vi lämnade av min cykel hos emil och sen tog vi en promenad hem till nättraby. nästan tre timmars promenad blev det. sen gottade vi oss med smoothies och amerikanska pannkakor. vid fem sen åkte Erika och jag till lyckeby för att köra ännu ett pass cobrafit. har haft hur mycket träningsvärk i kroppen som helst idag så hoppas verkligen att jag har tränat bort den idag. Nu ska jag verkligen se till att fortsätta vara såhär duktigt och träna mycket så att sommarkroppen kan bli min!
kommentera

We've come too far to give up who we are.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
började dagen med jobb, är faktiskt väldigt härligt att jobba på posten och få vara ute när det är så himla fint väder. sen efter jobbet åkte emil oh jag på et nytt pass som finns i luckeluck, bootcamp heter det. det var hur tufft som helst, men verkligen behövligt. får se om jag kan gå imorgon... efteråt fick man en jättegood shake, jag valde choklad. Nu har jag belönat mig med ett varmt bad. Det blev en härlig tisdag ändå :) 
kommentera

heavens got a plan for you.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
idag var det lillkusinens tur att konfirmera sig. Så vid tio hämtade jag Elin i stan och sen åkte vi till Karlshamn och mötte släkten i kyrkan. Var en jättefin cermoni i kyrkan och det hela avslutades med att de gick ut till balongregn och låten Don´t you worry child. Efter det åkte vi ut till Jonas och där blev det mat, fika och presentöppning. Härligt att träffa släkten igen. 
   Nu är vi hemma och snart ska jag göra mig iordning för att sen åka till Erika för grillmys. får ta vara på helgen nu för nästa vecka blir det jobba varje dag!
kommentera