Vad är väl en bal på slottet?.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
Förra veckan var en riktigt bra vecka! Jag skrev tenta i mikrobiologi och fick 90% på den, bara två fel. Jag vill verkligen ha excemptions i det ämnet och då behöver man ha ett snitt på över 80%, så det här började verkligen bra. Så på kvällen efter mikron så unnade jag mig att vara ledig och erik och jag lagade pannkakor och tittade på film. På fredagen sen hade vi sista lektionen i parasitologi, och jag lyckades få 13/16poäng på quizet efter att bara ha pluggat någon timme på morgonen. Det gjorde att jag fick totalt 71/80poäng och man behövde bara få 48poäng för att ta sig till finals, så det känns jättebra inför finals i januari. 
 
På lördagen var det dags för julbalen och gud vad fint det var. Alla var uppklädda och fina, och alla släppte skolan helt för en kväll. När vi kom dit så fick man hitta sin plats genom att leta upp sin pepparkaka som det stod ens namn på. Sen bjöd kvällen på bra underhållning, god mat, dans och det fanns ett photobooth. Där kunde man använda rekvisita och ta kort så fick man korten utskrivna att behålla. Det var verkligen en helt underbar kväll!
 
kommentera

16 dagar till jullovet.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
 
Så mycket som har hämt på så kort tid!
Förra veckan fick vi reda på biokemiresultaten och det gick inte alls så dåligt som jag trott så det resultatet kommer jag att vara nöjd med! Och i tisdags skrev jag tenta i introduction to dentirtry som jag fick reda på igår att jag hade klarat, så himla skönt! På fredagen hade vi näst sista lektionen i parasitology, dubbellektion och därmed också dubbelquiz. Det kunde inte gått bättre då jag fick alla rätt! Så nu känns det verkligen som jag kommit in i en bra rutin, så nu ska jag fortsätta kämpa såhär så jag klarar mikron på torsdag, polskan veckan efter och biokemin veckan efter det!
   I fredags var det sittning på jaddan på kvällen med tema hunger games. Det var hur kul som helst och sjukt bra organiserat. Vi lekte massa roliga lekar, åt god mat och slog klackarna i taket!
   Och i lördags kom mamma och Catta på besök med bästa överraskningen; Elin och Erika!! Var verkligen en helt underbar dag, jag behövde verkligen få släppa allt lite och få lite kärlek hemifrån. Vi hade en mysig heldag med, frukost på cicos, shopping på batycka, mys i lägenheten och en avslutande middag på nya La pampa. Bästa lördagen på länge!
   Sen dess har jag sett till att plugga på mikron så att jag klarar den bra på torsdag. Idag är jag ledig så är hemma hela dagen och pluggar, tog precis en paus och tränade. Nu ska jag pluga lite till innan Erik kommer hem och vi ska laga torsk.
 
- H
kommentera