save us all.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Tänker på vad jag är, vad jag har. aldrig nöjd och aldrig gör jag rätt. vill förändra men är för slö för att resa mig upp...
 
kommentera

minnen är det bästa vi har.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Jag hittade min kamera häromdagen med massa gamla bilder på. Bland annat var det bilder från min avskedsfest förra året. Kom ihåg att det var med blandade känslor som jag hade den festen, var lycklig att jag äntligen kommit in på den linje jag ville men ändå hade ångest för att lämna alla underbara människor runtomkring mig..
kommentera

They did it and they did it good.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Hemma efter tio timmar på jobbet, orkar inte ens skrika av trötthet, men jag vill skrika, för min kära polska släkt har skrivit anatomifinal idag och de klarade det! så otroligt stolt över dem och längtar så himla mycket tills det är min tur att klara det. Nu ska jag laga lite mat och sen ska jag skypa med dem allihopa, lycka!
kommentera

Komm, hol das lasso raus, wir spielen cowboy und indianer.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Äntligen helg! Denna veckan har dock varit mycket mer än jobb. I måndags var det två studenter och likaså i onsdags. Jag blir alltid så härligt glad i kroppen av studenter. Minns att jag var glad på min men pga vissa människor i mitt liv kunde jag inte njuta av min studentdag. Därför, varje juni när studentiden infaller, ser jag till att njuta genom andra och det har jag verkligen gjort denna veckan. Blev långa nätter men inget festande för mig då jag jobbat och kört bil efter varje studentskiva. Men gud vad härligt det har varit att se studenternas ärliga leenden!
 
Idag har jag jobbat och sedan efter jobbet cyklade jag in till Elin för att fixa håret. Så nu är jag härligt fräsch i håret igen, perfekt inför midsommar nästa vecka. Sen cyklade jag hem till Emil och mös lite innan han började jobba natt och nu är jag hemma med mor min, tittar på en film på åttan och har precis avslutat en tvillingstudie. Härlig början på helgen, hoppas den fortsätter lika bra!
kommentera

oh were do we begin.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
säger det hela tiden men jag kommer säga det igen, tiden springer förbi och jag hinner inte med! 
 
I helgen gjorde jag en klassiker, jag tappade min iphone och självklart spräcktes hela rutan. Konstigt nog påverkade detta mig väldigt mycket, det känns som det är så typiskt mig just nu. Jag tror att jag har koll men så har jag inte det över huvud taget. Slarvig och klumpig är två av mina nya mellannamn.. Jag har i alla fall bestämt mig att nu är det dags att jag slopar mina smeknamn och byter ut dem mot något bättre. Så har skrivit en lång to do-lista så att jag ska få koll på mitt liv och mig själv! konstigt vad en spräckt skärm kan göra med en.
kommentera

No shooting star to guide us.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
fyra senaste från insta. 1. min nya cykel. 2. pluggade häromdagen. 3. årets första dopp. 4. utlandsresa bokad!
 
jag har en to do lista på min mobil där jag bockar av och fyller på med nya grejor som jag ska göra. Bland annat stod det på den: köpa damcykel. Så igår efter jobbet cyklade jag in till stan och mötte upp mamma och bytte in min gamla blå rexcykel mot en ny superfin rosa damcykel, är hur nöjd som helst!
   Senare på kvällen var jag på stars med E, C och A och sedan cyklade jag hem till E, då A fick premiärturen på min pakethållare. 
 
Efter jobbet idag cyklade jag och rosa faran hem och sen har jag gjort ännu lite på min to do lista. ska göra lite till snart (eller tar jag ett avsnitt av greys säsong 1) och sen ska jag göra upp en planering för all to do som ska göras imorgon. Hoppas på sol på min lediga dag så jag kan sola massor!
 
Ciao
kommentera

so just focus and keep aiming.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
förundrad över hur tiden rinner ur mina händer, hur sluttiden för mina mål är framme innan jag ens har börjat och hur många to dos som aldrig blir gjorda. dags för förändring...
kommentera