Före och efter.


0 kommentarer / Datum: / Kategori: dagbok
 
Sovrummet är väl där som vi har gjort minst egentligen. Garderoben som finns där är helt magisk! Den rymmer hur mycket som helst. Även fast vi båda har överflöd med kläder så finns det plats för lite till. Vi har tagit ut nattduksbordet som stod här innan, vi nöjde oss med det förvaringsutrymme som finns i sänggavlen. Sen har vi tagit med mitt skrivbord som vi delar på tills vi kan köpa ett nytt efter sommaren. Gardinerna hittade Erik i sin byrå när vi flyttade så de har vi bara lagt upp så passade de perfekt här.Träbokhyllan som man skymtar på en bild har vi tänkt skymma med en gardin, vi ska bara hitta någon som har en borr som man kan borra i betong med så kan vi fixa det. 
 
 
I köket har vi väl egentligen heller inte gjort så mycket mer än att flyttat dit våra saker. Det bästa med köket är att det finns ett stort kylskåp plus frys och att vi har diskmaskin. I fönstret har vi även satt dett växthus där vi har planterat lite örter så ska bli kul om vi får de att växa. "Matsalen" har vi bestämt att ta tag i efter sommaren, så där har vi bara gjort lite nödlösningar just nu. Vi bytte ut trähyllan mot en bokhylla i vitt som innan stod i sovrummet och den passar riktigt bra där så den kommer få stå kvar där. Gardinerna hade Erik sen innan så de har jag bara lagt upp. Och duken fick vi med från mamma så att vi kunde täcka träbordet. Det var mycket trä i den här lägenheten innan, och jag som inte är så glad för trä har försökt hitta lösningar för att göra allt lite finare.
 
 
I vardagsrummet har vi gjort mest och där är vi riktigt nöjda. Det var inte alls vår stil innan men efter två besök på ikea så är det rummet precis rätt. Tv-bänken i trä står på vinden och istället har vi bestå bänken som vi fick av mamma i inflyttningspresent. Den gör sig verkligen hur fin som helst där, är så himla nöjd. Den är så stilren och riktigt förfinar hela rummet. Soffan hade ett rött överdrag i manchester innan men det har vi bytt mot ett vitt. Soffan kändes helt utsliten innan men när vi bytte överdrag så märkte vi att sittkuddarna varit på fel håll så det mjuka och sköna legat neråt och det hårda uppåt, så hela soffan ser inte bara ny ut nu, den känns ny med. Och soffbord hade vi inte innan så det köpte vi ett med. Och sen tog E med sig en fotölj hemifrån som nu passar jättebra till allt annat. Intill ena väggen har vi även satt alla Eriks instrument. 
 
Efter sommaren när vi har tjänat ihop våra sommarjobbspengar kommer vi att göra mer med lägenheten, men just nu är vi riktigt nöjda med allt som vi har gjort. Vi funderar på att köpa ett nytt matbord och vi ska definitivt köpa nya stolar då de som står där nu är sådana som man egentligen ska ha på balkongen. Vi ska köpa två nya större skrivbord och sätta mittemot varandra i sovrummet så att vi har ordenligt med plats att plugga. Sen är det tavlor och speglar som vi ännu inte fått upp på väggarna som vi kommer sätta upp efterhand. Jag har köpt en fin stor tavla över karlskrona som jag tycker passar jättebra hos oss, två karlskronabor i Gdansk. 
 
- H



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback